Logo | Artlines Permanente Make-Up & Tattoos Waddinxveen

Permanente Make-Up: Tips voor een Optimaal Resultaat

Permanente Make-Up: Tips Voor Een Optimaal Resultaat | Artlines Permanente Make-Up & Tattoos Waddinxveen

Als je Permanente Make-Up laat aanbrengen, is het belangrijk dat je huid in een zo optimaal mogelijke conditie is. Daarom is het verstandig om de onderstaande punten in acht te nemen, voor, tijdens en na de behandeling.

Epileer, hars, onthaar of pluk minimaal 3 dagen voor de behandeling niet meer. Wacht ook zeker tot 3 dagen na de behandeling voordat je ongewenste haartjes gaat verwijderen. Vermijd een week direct zonlicht/zonnebrand en doe dit zowel voor als na de behandeling. Zonneschade (ook van een zonnebank) is bijzonder slecht voor het genezingsproces.

Sport op zowel op de dag van als op de dag voor en tot drie dagen na de behandeling niet intensief. Door de lichaamswarmte gaan de poriën openstaan, wat het aanbrengen van het pigment moeilijker maakt. Verder bevat zweet veel zout en dat zorgt ervoor dat het pigment uit de huid wordt gedreven.

Drink geen koffie of andere dranken met cafeïne, zoals cola of energydrank voor, tijdens en na de behandeling en drink 24 uur voor de behandeling heef alcohol.

Slik to 48-72 uur voor de behandeling geen aspirine of ibuprofen, tenzij er een medische noodzaak is. Deze medicijnen werken bloedverdunnend wat effect kan hebben op de bloedstolling. Paracetamol kan zonder problemen gebruikt worden.

Maak binnen 4 weken voor en na een permanente make-up behandeling geen afspraak voor een botox- of fillerbehandeling, een chemische peeling of een laserbehandeling.

Picture of Maike van Duppen

Maike van Duppen

Mijn naam is Maike van Duppen, mijn bedrijf heet Artlines Permanente Make-Up.

Ik ben gespecialiseerd in het aanbrengen van Permanente Make-Up op wenkbrauwen, ogen en lippen.

Mijn passie gaat uit naar het microbladen. Met deze verfijnde techniek kan ik wenkbrauwen creëren die niet van echt te onderscheiden zijn.

Bekijk al mijn berichten

Social Media