Logo | Artlines Permanente Make-Up & Tattoos Waddinxveen

Masterclass PMU Remover

Zet jij PMU dan kan je niet meer buiten het verwijderen van oude PMU door middel van Removal of Laseren. Steeds vaker krijgen we klanten met oude PMU die er eerst uit moet om weer echt mooie wenkbrauwen te kunnen maken. Vind je het verwijderen een worsteling en heb je onvoldoende kennis om dit adequaat aan te pakken dan is deze training voor jou.

Mijn 1-op-1 Masterclass PMU Remover heb ik speciaal ontworpen om jou de vaardigheden en kennis te bieden die nodig zijn om effectief en veilig permanente make-up te verwijderen.

De kosten voor mijn Masterclass PMU Remover bedragen € 595,00 inclusief startpakket (excl BTW)

Na het succesvol afronden van de Masterclass ontvang je een certificaat van deelname.

Aarzel niet langer en grijp deze unieke kans om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Meld je vandaag nog aan voor mijn Masterclass Remover en zet de volgende stap in je carrière!

Wat kun je verwachten

Tijdens deze Masterclass PMU Remover voor Permanente Make-up kun je een aantal boeiende en waardevolle zaken verwachten.

Ik zal je stap voor stap begeleiden en inzichten delen in verschillende geavanceerde technieken om permanente make-up effectief te verwijderen. We behandelen welke soorten Removal er zijn en de theorie, ook het Laseren komt aan bot.

Je leert niet alleen de praktische aspecten van de verwijderingsprocedure, maar ook over de veiligheidsmaatregelen die essentieel zijn om op een verantwoorde manier met deze behandeling om te gaan.

Daarnaast zal er uitgebreid aandacht worden besteed aan het gebruik van hoogwaardige producten om de beste resultaten te behalen en krijg je een product mee naar huis zodat je direct hiermee aan de slag kunt.
Je mag 3 modellen meenemen waarop je de Removal procedure gaat uitvoeren zodat je het maximale uit deze leerervaring kunt halen.

Na het volgen van deze Masterclass ben je goed voorbereid om zelfverzekerd en met een professionele aanpak permanente make-up te verwijderen.

Artlines & Social Media

Artlines

&

Social Media