Logo | Artlines Permanente Make-Up & Tattoos Waddinxveen

Laserbehandeling PMU

Overweeg je om je permanente make-up te laten verwijderen? Bij mij heb je die mogelijkheid! Ik beschik over de YAG-laser, waarmee ik je permanente make-up kan weglaseren.

Er zijn diverse redenen waarom je spijt kunt hebben van je permanente make-up. Misschien zijn je eyeliners uitgelopen, zijn je wenkbrauwen nu blauw geworden of past de vorm helemaal niet meer bij wat je wenst.

Ik begrijp hoe belangrijk het is om je goed te begeleiden tijdens dit laseren en daarom plannen we eerst een intakegesprek. Hier bespreken we je wensen en verwachtingen en maken we een persoonlijk behandelplan.

Daarnaast zal ik je uitgebreid voorlichten over wat je kunt verwachten van de laserbehandeling PMU.

Hoe werkt het

De YAG-laser pulseert met zeer hoge energie en wordt geabsorbeerd door de inkt pigmenten in de permanente make-up. Dit veroorzaakt een soort inktexplosie, waarbij kleine inktdeeltjes ontstaan.

Het lichaam reageert op deze kleine deeltjes door het afweersysteem in te zetten en ze via de bloedbaan en het lymfesysteem af te voeren. Tijdens de behandeling kan het echter ook gebeuren dat er al inkt via de huid naar buiten komt.

Tijdens de behandeling is er een zichtbare witte verkleuring van de huid. Dit kan de indruk geven dat de inkt direct verdwijnt, maar eigenlijk is dit slechts een tijdelijke waas die na 10 tot 20 minuten weer vervaagt.

Uiteindelijk heeft het lichaam tijd nodig om het pigment af te voeren en werkt dit nog lange tijd na. Pas na enkele weken kunnen we iets van het resultaat zeggen. Het kan dat er meerdere behandelingen nodig zijn afhankelijk van het pigment wat is gebruikt en de hoeveelheid pigment in de huid.

Artlines & Social Media

Artlines

&

Social Media