Logo | Artlines Permanente Make-Up & Tattoos Waddinxveen

Maike van Duppen

Er iedere dag verzorgd uitzien, op elk moment en zonder moeite, wie wil dat nu niet? Nooit meer uren voor de spiegel staan of controleren of je make-up niet is uitgelopen tijdens het sporten of tijdens een bezoek aan het zwembad, strand of sauna.

Eerst even wat meer over mij. Mijn naam is Maike van Duppen, mijn bedrijf heet Artlines Permanente Make-Up en ik ben gespecialiseerd in het aanbrengen van Permanente Make-Up op wenkbrauwen, ogen en lippen.

Mijn passie gaat uit naar het microbladen. Met deze verfijnde techniek kan ik wenkbrauwen creëren die niet van echt te onderscheiden zijn.

Met (semi) Permanente Make-Up, ook wel cosmetisch tatoeage of micropigmentatie genoemd, accentueer, corrigeer en verjong je de uitstraling van het gezicht, zonder drastische ingreep, zoals een facelift of botoxbehandeling.

Ik heb inmiddels ruim 10 jaar ervaring op gebied van Permanente Make-Up en ben opgeleid in binnen en buitenland. Ook geef ik zelf (perfectionerings) trainingen en masterclasses aan collega’s en studenten.

Is Permanente Make-Up iets voor jou? Maak dan een afspraak voor een eerste gesprek.

Artlines & Social Media

Artlines

&

Social Media