Logo | Artlines Permanente Make-Up & Tattoos Waddinxveen

Lippen

Bij het pigmenteren van de lippen is er keuze uit lipliner, een schaduweffect of de lippen geheel in te kleuren (full lips).

De liplijn kan door deze techniek worden verbeterd of in geval van symmetrie worden gecorrigeerd. Lippen worden duidelijker van contour en optisch voller en groter.

Er is een keuze in toepassing van de kleur van naturelle, aqua effect tot fellere lipkleuren. Na behandeling is een lipgloss voldoende om de lippen te laten spreken.

Quantum PMU Lip Color | Artlines Permanente Make-Up & Tattoos Waddinxveen

Lippen Voor & Na

Before After
Before After
Before After

Levensduur PMU

De permanente make-up (PMU) kan één tot drie jaar mooi blijven, soms zelfs langer.

Mijn ervaring is dat de techniek van aanbrengen geen verschil maakt. Dus zowel voor microblading als PMU met de machine gezet geldt dat het zal vervagen.

Ik raad daarom aan de PMU te onderhouden en tussen de één en anderhalf jaar weer te laten verfraaien door middel van een touch up behandeling.

Peelings, fruitzuurbehandelingen en UV-licht kunnen de kleur en houdbaarheid van de PMU nadelig beïnvloeden.

Handig om te weten

Er zijn contra indicaties waardoor behandeling wordt afgeraden. In geval van ziekten of aandoeningen zoals: hemofilie, diabetes, chronische huidziekten (eczeem), contactallergie, immuunziekten en hart- en vaatziekten.

Ook bij het gebruik van bepaalde medicijnen zoals antistollingsmiddelen of bloedverdunners raad ik je aan om van te voren contact op te nemen met de behandelend arts of specialist voor overleg.

Tijdens een zwangerschap wordt er principe niet behandeld. Dit ter voorkoming van discussie mocht er iets mis gaan tijdens de zwangerschap. Daarbij komt dat het lichaam in een verhoogde staat van alertheid verkeert en niet lichaamseigen stoffen zal proberen af te stoten. Hierdoor kan het zijn dat de PMU zeer slecht zal pakken.

Artlines & Social Media

Artlines

&

Social Media