Logo | Artlines Permanente Make-Up & Tattoos Waddinxveen

Masterclass One Pass Microblading (OPM)

Wil jij je microblading vaardigheden naar een hoger niveau tillen en leren hoe je prachtige, naturelle wenkbrauwen kunt creëren in slechts één beweging zonder veel trauma aan de huid?

Dan is mijn 1 op 1 Masterclass One Pass Microblading (OPM) perfect voor jou!

Deze intensieve training wordt persoonlijk afgestemd op jouw behoeften en biedt een unieke kans om van een ervaren professional te leren.

De kosten voor mijn Masterclass One Pass Microblading bedraagt € 795,00.

Schrijf je vandaag nog in voor mijn Masterclass One Pass Microblading en geef jouw carrière een boost.

Wat kun je verwachten

Mijn Masterclass begint met een uitgebreide theoretische basis waarin je diepgaande inzichten krijgt in de basisprincipes van microblading, huidanatomie en kleurentheorie.

Ik zal uitgebreid de principes bespreken die essentieel zijn bij het uitvoeren van One Pass Microblading. Dit omvat het voortekenen, de stand van je microblade, je houding, de sweetspot in de huid, tot het vullen van de strokes en nog veel meer.

Ik zal je persoonlijk begeleiden tijdens de hele training. Stap voor stap zullen we samen de One Pass Microblading-techniek verkennen en oefenen. Uiteindelijk zal je de procedure zelf uitvoeren op een model.

Van het begrijpen van de juiste druk en beweging tot het creëren van natuurlijk ogende haartjes, je zult zelfverzekerd worden in het toepassen van deze innovatieve methode.

Een belangrijk aspect van succesvolle One Pass Microblading is het gebruik van hoogwaardige producten. Ik zal je inzicht geven in de beste materialen en pigmenten die je kunt gebruiken om duurzame en prachtige resultaten te bereiken.

Na het voltooien van mijn Masterclass ben je goed voorbereid om met een zelfverzekerde en professionele aanpak One Pass Microblading toe te passen.

Artlines & Social Media

Artlines

&

Social Media