Logo | Artlines Permanente Make-Up & Tattoos Waddinxveen

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen kunnen met verschillende technieken worden gemaakt of verbeterd. Dit kan bijvoorbeeld met microblading.

Hierbij wordt met een heel fijn mesje (microblade) handmatig een sneetje gemaakt in de huid waarna pigment onder de huid wordt gezet. Hiermee worden wenkbrauwhaartjes ‘getekend’ die een zeer natuurlijke uitstraling hebben.

Bij ombré of powder brows worden kleine stipjes of schaduw gezet om een poederig effect te creëren. De onderkant en staartjes van de wenkbrauwen zijn duidelijk afgetekend en wat donkerder. De bovenkant en voorkant van de wenkbrauw zijn poederig en zacht van kleur.

Wenkbrauwen Voor & Na

Before After
Before After
Before After

Levensduur PMU

De permanente make-up (PMU) kan één tot drie jaar mooi blijven, soms zelfs langer.

Mijn ervaring is dat de techniek van aanbrengen geen verschil maakt. Dus zowel voor microblading als PMU met de machine gezet geldt dat het zal vervagen.

Ik raad daarom aan de PMU te onderhouden en tussen de één en anderhalf jaar weer te laten verfraaien door middel van een touch up behandeling.

Peelings, fruitzuurbehandelingen en UV-licht kunnen de kleur en houdbaarheid van de PMU nadelig beïnvloeden.

Handig om te weten

Er zijn contra indicaties waardoor behandeling wordt afgeraden. In geval van ziekten of aandoeningen zoals: hemofilie, diabetes, chronische huidziekten (eczeem), contactallergie, immuunziekten en hart- en vaatziekten.

Ook bij het gebruik van bepaalde medicijnen zoals antistollingsmiddelen of bloedverdunners raad ik je aan om van te voren contact op te nemen met de behandelend arts of specialist voor overleg.

Tijdens een zwangerschap wordt er principe niet behandeld. Dit ter voorkoming van discussie mocht er iets mis gaan tijdens de zwangerschap. Daarbij komt dat het lichaam in een verhoogde staat van alertheid verkeert en niet lichaamseigen stoffen zal proberen af te stoten. Hierdoor kan het zijn dat de PMU zeer slecht zal pakken.

Artlines & Social Media

Artlines

&

Social Media