Logo | Artlines Permanente Make-Up & Tattoos Waddinxveen

Nazorg Permanente Make-Up

Nazorg Permanente Make-Up | Artlines Permanente Make-Up & Tattoos Waddinxveen

Na het aanbrengen van de permanente make-up/microblading op wenkbrauwen, lippen of ogen, is de nazorg (after-care) erg belangrijk voor een resultaat waar je lang plezier van hebt. Het is dan ook zaak dat je jezelf goed verzorgt en de volgende punten in acht neemt.

  1. Na de behandeling krijg je een crème mee die je zeven dagen één à tweemaal per dag dun mag aanbrengen. Doe dit niet met je handen maar gebruik hiervoor een wattenstaafje.
  2. Zorg dat er minimaal een week geen water, zeep, lotion of make-up in de buurt van het behandelde gebied komt en douche zonder je gezicht nat te maken.
  3. Zwemmen, saunabezoek, zonnebank en het nemen van een heet bad zijn af te raden gedurende 7 dagen en dat geldt de eerste dagen ook voor intensief sporten waarbij je flink gaat transpireren.
  4. Het hele genezingsproces duurt ongeveer vier weken. Houd er rekening mee dat de genezing een proces is waarin de kleur verandert of afneemt. Wanneer er schilfertjes pigment loslaten kan het lijken of de kleur verdwenen is maar deze zal zich later weer duidelijker manifesteren.
  5. Gebruik na de genezing een goede bescherming tegen de zon ter voorkoming van extreme vervaging. Neem hiervoor minimaal SPF30.
  6. Krijg je klachten, neem dan contact met Artlines Permanente Make-Up op om deze te bespreken. Krijg je last van koorts, ernstige roodheid of zwelling, ga dan naar je huisarts.
Picture of Maike van Duppen

Maike van Duppen

Mijn naam is Maike van Duppen, mijn bedrijf heet Artlines Permanente Make-Up.

Ik ben gespecialiseerd in het aanbrengen van Permanente Make-Up op wenkbrauwen, ogen en lippen.

Mijn passie gaat uit naar het microbladen. Met deze verfijnde techniek kan ik wenkbrauwen creëren die niet van echt te onderscheiden zijn.

Bekijk al mijn berichten

Social Media