Logo | Artlines Permanente Make-Up & Tattoos Waddinxveen

Na de afspraak

Na De Afspraak | Artlines Permanente Make-Up & Tattoos Waddinxveen

Introductie

Hallo allemaal, als Professioneel Permanente Make-Up Specialist wil ik je graag informeren over Permanente Make-Up: Tips voor een optimale behandeling. Het is essentieel om bepaalde voorzorgsmaatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat je huid klaar is voor de behandeling en om het genezingsproces te bevorderen. In dit artikel deel ik uitgebreide informatie en waardevolle inzichten, zodat je vol vertrouwen de beslissing kunt nemen om Permanente Make-Up te laten aanbrengen.

Waarom kiezen voor Permanente Make-Up?

Voordat we dieper ingaan op mijn tips voor een optimale behandeling, wil ik graag de voordelen van Permanente Make-Up met je delen. Veel mensen kiezen voor Permanente Make-Up om verschillende redenen en ervaren talloze voordelen, waaronder:

 • Langdurige Schoonheid
  Permanente Make-Up blijft lang op zijn plaats, waardoor je dag in dag uit een prachtige uitstraling hebt zonder je zorgen te maken over bijwerken. Je hebt altijd perfect gevormde wenkbrauwen, eyeliner of lippen.
 • Tijdsbesparing
  Dankzij Permanente Make-Up bespaar je kostbare tijd bij je dagelijkse make-uproutine. Geen gedoe meer met het aanbrengen en verwijderen van make-up.
 • Natuurlijk ogend
  Met behulp van geavanceerde technieken kan Permanente Make-Up er heel natuurlijk uitzien en je natuurlijke schoonheid accentueren. Het resultaat is subtiel en past bij jouw persoonlijkheid.
  Ideaal voor Allergieën: Als je allergisch bent voor traditionele make-upproducten, is Permanente Make-Up een uitstekende oplossing. Het gebruikte pigment is hypoallergeen en veroorzaakt zelden allergische reacties.
 • Camouflagetechniek
  Permanente Make-Up kan worden gebruikt om littekens, alopecia of andere onvolkomenheden te camoufleren. Het verbetert niet alleen je uiterlijk, maar ook je zelfvertrouwen.

Voorbereiding op de Behandeling

Voordat je Permanente Make-Up laat aanbrengen, zijn er enkele belangrijke punten die je in acht moet nemen om je huid in een optimale conditie te krijgen:

 1. Ontharing
  Minstens 3 dagen voor de behandeling moet je het gebied dat behandeld wordt niet meer epileren, harsen, ontharen of plukken. Ook na de behandeling moet je minstens 3 dagen wachten voordat je ongewenste haartjes verwijdert. Dit helpt irritatie te voorkomen en bevordert een betere genezing.
 2. Zonlicht Vermijden
  Vermijd een week lang direct zonlicht en zonnebrand zowel voor als na de behandeling. Blootstelling aan de zon kan de huid beschadigen en het genezingsproces vertragen. Zorg er daarom voor dat je een zonnebrandcrème met een factor SPF30 gebruikt om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen, ook als je buiten bent op bewolkte dagen.
 3. Intensief Sporten
  Vermijd intensief sporten op de dag van de behandeling, de dag ervoor en tot drie dagen erna. Tijdens intensieve inspanning gaan de poriën openstaan, wat het aanbrengen van het pigment bemoeilijkt. Zweet bevat veel zout, wat het pigment uit de huid kan drijven.
 4. Cafeïne en Alcohol
  Drink geen koffie of andere dranken met cafeïne, zoals cola of energydrank, voor, tijdens en na de behandeling. Ook is het raadzaam om 24 uur voor de behandeling geen alcohol te drinken. Cafeïne en alcohol kunnen het bloed verdunnen en van invloed zijn op de bloedstolling.
 5. Medicatie
  Vermijd aspirine en ibuprofen tot 48-72 uur voor de behandeling, tenzij er een medische noodzaak is. Deze medicijnen hebben een bloed verdunnend effect, wat invloed kan hebben op de bloedstolling. Paracetamol kan wel zonder problemen gebruikt worden.
 6. Andere Cosmetische Behandelingen
  Maak binnen 4 weken voor en na een Permanente Make-Up Behandeling geen afspraak voor een botox- of fillerbehandeling, een chemische peeling of een laserbehandeling. Geef je huid de tijd om te genezen en vermijd overlapping met andere behandelingen.

De Behandeling: Wat te Verwachten

Nu je goed voorbereid bent, wil ik je graag vertellen wat je kunt verwachten tijdens de Permanente Make-Upbehandeling.

 • Pijnminimalisatie
  De meeste mensen ervaren slechts milde ongemakken tijdens de behandeling. Ik zal mogelijk een verdovende crème aanbrengen om eventuele pijn te minimaliseren.
 • Duur van de Behandeling
  De behandeling kan gemiddeld 1 tot 2 uur duren, afhankelijk van het gebied dat wordt behandeld en het gewenste resultaat.
 • Direct Resultaat
  Je zult direct na de behandeling al resultaat zien, maar het uiteindelijke effect zal na enkele weken zichtbaar zijn wanneer de huid volledig is genezen.
 • Nazorginstructies
  Ik zal je gedetailleerde nazorginstructies geven om de genezing te bevorderen en het beste resultaat te behouden.

Tips voor een Snelle Genezing en Langdurige Resultaten

Om de genezing te bevorderen en langdurige resultaten te garanderen, volg je deze waardevolle tips:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Veelgestelde Vragen (FAQ's)

Q: Doet Permanente Make-Up aanbrengen pijn?
A: De meeste mensen ervaren slechts milde ongemakken tijdens de behandeling. Ik zal mogelijk een verdovende crème aanbrengen om eventuele pijn te minimaliseren.

Q: Hoelang blijft Permanente Make-Up zitten?
A: Permanente Make-Up kan 1 tot 3 jaar blijven zitten, afhankelijk van de huid, het pigment en de nazorg.

Q: Is Permanente Make-Up veilig?
A: Ja, wanneer uitgevoerd door een ervaren professional en met inachtneming van hygiënische maatregelen, is Permanente Make-Up veilig.

Conclusie

Met deze uitgebreide tips voor een optimale behandeling van Permanente Make-Up ben je goed voorbereid op een succesvolle ervaring. Door de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen en de nazorginstructies nauwgezet te volgen, kun je prachtige en langdurige resultaten bereiken. Kies altijd voor een ervaren Professionele Permanente Make-Up Specialist die jouw wensen begrijpt en je begeleidt bij elke stap van de behandeling.

Picture of Maike van Duppen

Maike van Duppen

Mijn naam is Maike van Duppen, mijn bedrijf heet Artlines Permanente Make-Up.

Ik ben gespecialiseerd in het aanbrengen van Permanente Make-Up op wenkbrauwen, ogen en lippen.

Mijn passie gaat uit naar het microbladen. Met deze verfijnde techniek kan ik wenkbrauwen creëren die niet van echt te onderscheiden zijn.

Bekijk al mijn berichten

Social Media